Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Forum Rettsinformatikk 2024

juni 18 @ 08:00 - 17:00

Velkommen til Forum Rettsinformatikk 2024!

Norsk Forening for Jus og EDB har gleden av å invitere våre medlemmer og andre til Forum rettsinformatikk den 10. september 2024 på Flyt i Bjørvika, Oslo.​

Årets program er stappfullt av spennende og aktuelle foredrag!

I tillegg til de faste postene med oversikt over utviklingen i norsk rett ved Øystein Flagstad fra advokatfirmaet GjessingReimers og i EU ved Officer Trond Helge Bårdsen fra EFTA, vil du i år kunne høre spennende og nyttige foredrag om «Ny hverdag med nytt regelverk, særlig om utvidelsen av kretsen av pliktsubjekter i ny ekomlov» med  juridisk seniorrådgiver Eldar Undheim og fagsjef Kenneth Olsen fra NKOMs avdeling for marked og tjenester.

Etter dette vil det bli speedforedrag om KI og regulatoriske skranker, KI og immateriale rettigheterendring i innleiereglene – betydning for IT-konsulentbransjen og resultatansvar i IT-kontrakter i lys av ny rettspraksis (Grindgut og Felleskjøpetdommen).

Professor Vibeke Blaker Strand ved det juridisk fakultet (Universitet i Oslo) skal snakke om «Når ny teknologi møter eldre lovgivning: om algoritmer, kunstig intelligens». Dagens siste foredrag vil være med Senior research scientist Sølve Eidnes ved SINTEF Digital om KI og energiforbruk.

Dette er bare noen av foredragene som vil være på årets forum, se Program Forum Rettsinformatikk 2024 for fullstendig oversikt.

Forum Rettsinformatikk er både en faglig og sosial begivenhet og etterkant av forum  inviterer NFJE til et glass og enkel servering som gir en fin anledning til å mingle og utvide nettverk i lokalene til Advokatfirmaet Føyen.

​​

Ikke medlem av NFJE? Meld deg inn i dag, så får du medlemspris på Forum Rettsinformatikk! Medlemskontingent for personlige medlemmer er kr. 400,- per år. Vi tilbyr også bedrifts- og studentmedlemskap. Du kan melde deg inn i foreningen HER.

​Påmelding her

Her finner du arrangementet på facebook.

Del gjerne invitasjonen med venner, kollegaer og andre interesserte.

Har du matallergi eller lurer du på noe annet? Ta kontakt med oss på post@nfje.no

Vi gleder oss til dette – vel møtt!

Detaljer

Dato:
juni 18
Tid
08:00 - 17:00