Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Medlemsmøte 18.03 – Fremtidens sikkerhetsregulering – hva betyr NIS2 for deg og din virksomhet?

mars 18 @ 17:15 - 19:30

Vi inviterer til medlemsmøte med Advokat Jens Christian Gjesti som skal snakke om Fremtidens sikkerhetsregulering – hva betyr NIS2 for deg og din virksomhet?

NIS2 vil sette en helt ny standard for cybersikkerhet når direktivet erstatter NIS1 fra oktober 2024. Formålet med rammeverket er å øke motstandsdyktigheten i nettverks- og informasjonssystemer i Europa på tvers av sektorer. Direktivet er EØS-relevant og vil etter hvert bli gjennomført i norsk rett. På dette medlemsmøtet gjennomgår advokat og partner i Kvale Advokatfirma DA Jens Christian Gjesti hva NIS2 er, hvem direktivet gjelder for, hva som er nytt sammenliknet med digitalsikkerhetsloven og hvordan offentlige og private aktører bør forholde seg til de nye sikkerhetskravene i praksis.

Advokat Jens Christian Gjesti er partner i Kvale Advokatfirma og leder firmaets Tech & IP-team. Han er spesialist på personvern, kommunikasjonsvern, telekommunikasjon og sikkerhetsregulering med bakgrunn fra både offentlig og privat sektor. De siste 14 årene har han som advokat bistått klienter med blant annet strategisk rådgivning regulatorisk risiko, praktisk etterlevelse av sikkerhetsloven, sektorregulering, digitalsikkerhetsloven og NIS2, avvik- og hendelseshåndtering, eierskapskontroll, personellsikkerhet, sikkerhetsavtaler og offentlig tilsyn. Jens er gjesteforeleser og veileder ved juridisk fakultet på Universitet i Oslo og gjesteforeleser på masterprogrammet for cybersikkerhet ved Universitet i Agder. Han holder jevnlig foredrag og innlegg om sikkerhetsregulering på konferanser og bransjeseminarer.

Etter foredraget vil vi ta turen ned i spiserommet for lett servering og mingling.

Dato og tid: 18.03 kl 1715 -1930
Sted: Auditorium 5, Domus Academica

Påmelding: https://arena360.no/Events/6476/9490

Merk at det kan komme feilmelding når du skal fullføre registreringen. Påmeldingen har antagelig gått gjennom, så sjekk e-post og søppelpost om du har fått påmeldingsbekreftelse. 
Send e-post om du har problemer med registreringen og ikke har fått bekreftelsesmail

Dersom du har matallergier, send oss gjerne en e-post på: post@nfje.no

 

240318 NIS2 for NFJE_Gjesti

Detaljer

Dato:
mars 18
Tid
17:15 - 19:30

Arrangør

Norsk forening for Jus og EDB
View Arrangør Website

Sted

Domus Academica, auditorium 5