Medlemsmøte om MyGame

Vi inviterer dere til et spennende medlemsmøte der vi vil diskutere temaet «MyGame, strømming av breddeidrett og de unges personvern – hvor går grensen?» med Ingvild Ericson. Ericson er stipendiat i rettsvitenskap på UiO og BI der tema for forskningen er rettslige krav til behandling av barns personopplysninger for kommersielle formål på nett.

Med automatiserte kameraer installert i anlegg over hele landet, filmer MyGame kamper i en rekke lagidretter for strømming på TV2 Play. Frem til tjenesten ble midlertidig stanset filmet den kamper ned i 15-årsklassen, med en nedre grense for 13-åringer. I juridiske termer, omhandler mange av innsigelsene mot tjenesten spørsmål om barns personvern og rett til et privatliv – temaer med relevans for både MyGame og eventuelle liknende tjenester som vil komme. Presentasjonen på møtet vil omhandle personvernmessige spørsmål ved strømming av barns breddeidrett for offentlig fremvisning, aktualisert gjennom tjenesten til MyGame.

Påmeldingen inkluderer en påmelding til den sosiale minglingen i etterkant hvor det også blir servert litt drikke. Maten utgår på dette medlemsmøtet. Det vil også være mulig å delta digitalt.

Zoom-lenke: https://uio.zoom.us/j/63907789308

Vel møtt!

Sted: Domus Academica, auditorium 4

Tid: 13. februar 17:15

Påmelding: https://arena360.no/events/6476/8024

Vi har fjernet påmeldingsfristen