Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Medlemsmøte 13. februar: MyGame, strømming av breddeidrett og de unges personvern – hvor går grensen?

13. februar 2023 @ 17:15 - 18:30

Vi inviterer dere til et spennende medlemsmøte der vi vil diskutere temaet «MyGame, strømming av breddeidrett og de unges personvern – hvor går grensen?» med Ingvild Ericson. Ericson er stipendiat i rettsvitenskap på UiO og BI der tema for forskningen er rettslige krav til behandling av barns personopplysninger for kommersielle formål på nett.

Med automatiserte kameraer installert i anlegg over hele landet, filmer MyGame kamper i en rekke lagidretter for strømming på TV2 Play. Frem til tjenesten ble midlertidig stanset filmet den kamper ned i 15-årsklassen, med en nedre grense for 13-åringer. I juridiske termer, omhandler mange av innsigelsene mot tjenesten spørsmål om barns personvern og rett til et privatliv – temaer med relevans for både MyGame og eventuelle liknende tjenester som vil komme. Presentasjonen på møtet vil omhandle personvernmessige spørsmål ved strømming av barns breddeidrett for offentlig fremvisning, aktualisert gjennom tjenesten til MyGame.

 

MyGame blir representert og vil holde et innslag og delta i diskusjonen etterpå.

 

Påmeldingen inkluderer en påmelding til den sosiale minglingen i etterkant hvor det også blir servert litt drikke. Mat utgår på dette medlemsmøtet. Det vil også være mulig å delta digitalt.

Zoom-lenke: https://uio.zoom.us/j/63907789308

 

Vel møtt!

 

Tid: mandag 13. februar 2023 kl. 17:15

Sted: Auditorium 5, Domus Academica, Karl Johans gate 47

Påmelding: https://arena360.no/events/6476/8024

Påmeldingsfrist: Påmeldingsfristen er fjernet på dette medlemsmøtet. Møtet er åpent for alle.
 

Detaljer

Dato:
13. februar 2023
Tid
17:15 - 18:30