Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Forum Rettsinformatikk 2023

12. september 2023 @ 09:30 - 19:00

 

Velkommen til Forum Rettsinformatikk 2023!

Norsk Forening for Jus og EDB har gleden av å invitere våre medlemmer og andre til Forum rettsinformatikk den 12. september 2023 på Munchmuseet i Bjørvika, Oslo.

Årets program er stappfullt av spennende og aktuelle foredrag fra norske og utenlandske foredragsholdere.

I tillegg til de faste postene med oversikt over utviklingen i norsk rett ved Øystein Flagstad fra advokatfirmaet GjessingReimers og i EU ved Officer Trond Helge Bårdsen fra EFTA, vil du i år kunne høre spennende og nyttige foredrag om de nye reglene om overføring av personopplysninger til USA ved Tobias Judin fra Datatilsynet og fra attorney Odia Kagan fra USA, oppdateringer om de praktiske konsekvensene av DSA og DMA for norske virksomheter ved Henriette Solbakke Jørgensen og Siri Blomseth Johansen fra advokatfirmaet Selmer, foredrag om generativ AI ved professor Morten Goodwin, lobbying i EU ved Risto Uuk og til slutt et spennende foredrag om kunst og KI ved Birgitte Aga fra Munchmuseet.

Forum Rettsinformatikk er både en faglig og sosial begivenhet og etterkant av forum  inviterer NFJE til et glass som gir en fin anledning til å mingle og utvide nettverket.

 

Her er foreløpig program for forumet:  Program for Forum 2023

Påmelding til arrangementet og her er arrangementet på facebook.

 

Ikke medlem av NFJE? Meld deg inn i dag, så får du medlemspris på Forum Rettsinformatikk! Medlemskontingent for personlige medlemmer er kr. 400,- per år. Vi tilbyr også bedrifts- og studentmedlemskap. Du kan melde deg inn i foreningen HER.

 

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss på post@nfje.no

Vi gleder oss til dette – vel møtt!

Detaljer

Dato:
12. september 2023
Tid
09:30 - 19:00

Legg igjen en kommentar